IFK Mariehamn hakee maanantaina pisteitä Turussa, jossa se kohtaa FC Interin. Maarianhaminalaisten kurssi sojottaa alaspäin, sillä alla on jo viisi voitotonta liigamatsia. Maarianhaminalaisten apuvalmentaja Stephen Ward uskoo kuitenkin, että joukkueella on hyvät mahdollisuudet rikkoa tappioputki.

– Uskomme tietävämme Interin vahvat ja heikot puolet ja niitä yritetään käyttää hyväksi. Ei meitä voi laskea täysin ulos vain sen takia, että hävisimme Jarolle 0-4. Tappio on tappio vastustajasta riippumatta. Olemme kuitenkin voittaneet esimerkiksi sekä HJK:n että Hongan, mikä osoittaa että pystymme kaatamaan useimmat vastustajat, Ward sanoo Ålandstidningenissä.

Viimeksi IFK:ta kuritti Jaro, joka voitti peräti 4-0. Kolmessa viimeisessä pelissä maarianhaminalaiset eivät ole tehneet maaliakaan.

//