Jaro matkustaa tänään Helsinkiin, jossa se kohtaa kovan HJK:n. Heinäkuussa Jaro otti yllätysvoiton tulevasta mestarista, mutta kotikentällä Klubi on ollut pitelemätön.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko vie suojattinsa Helsinkiin hyvällä itseluottamuksella. Pisteitä ei ole jaettu ennen kuin peli on pelattu.

– Tietenkin olemme haastajan asemassa, mutta olemme onnistuneet kaatamaan HJK:n tänä vuonna jo kerran enkä keksi syitä miksi emme voisi tehdä sitä uudestaan. Tietenkin meidän tulee parantaa peliämme jokaisella osa-alueella, jos haluamme pisteistä taistella. Olemme kuitenkin valmistautuneet huolella ja olemme valmiita koitokseen, Eremenko sanoo Jaron verkkosivuilla.

Jaro matkaa Helsinkiin hieman siipirikkoisena. Pois varmuudella on maalivahti Vitali Teles, joten maalissa nähdään hyviä otteita viime otteluissa esittänyt Jesse Öst. Pois kokoonpanosta on myös kapteeni Heikki Aho, joka kärsii nivusvammasta sekä keskikenttäpelaaja Dickson Agyeman nilkkavamman vuoksi. Maajoukkuetehtävien vuoksi sivussa on myös Simon Skrabb.

//