Euroopan suurin sanomalehti Bild ei arvostanut FC Schalke 04:n riveissä bundesliigadebyyttinsä tehneen Teemu Pukin pelisuoritusta. Saksalaislehti arvioi suomalaishyökkääjän esityksen arvosanan ”5” arvoiseksi, kun aviisi jakaa pelaajille numeroita yhdestä kuuteen. Arvosana ”1” on paras ja ”6” huonoin.

Bild-lehden arvosana ”5” tarkoittaa heikkoa pelisuoritusta. Kyseinen arvosana oli samalla myös huonoin, jonka lehti kyseisessä ottelussa antoi ja se lankesi yhteensä seitsemälle Schalke-pelaajalle. Kolme Pukin seurakaveria (mm. Klaas-Jan Huntelaar) sai arvosanaksi ”4” ja parhaiten tehtävästään Bildin mukaan selviytyivät kolmosen arvoisesti maalivahti Ralf Fährmann sekä gelsenkircheniläisten topparipari.

Arvostettu kicker-lehti ei anna Pukille huomenna ilmestyvässä lehdessään lainkaan arvosanaa. Tämä ei liity suomalaisen pelisuoritukseen, vaan lehti jättää arvioimatta kaikki 60. peliminuutin jälkeen kentälle vaihdetut pelaajat. Pukki pääsi tositoimiin vasta 66. minuutilla.

//