Helsingin Jalkapalloklubin valmennusjohtaja ja YLEn jalkapalloasiantuntija Erkka V. Lehtola pitää saksalaiseen FC Schalkeen siirtynyttä Teemu Pukkia ehdottomana lahjakkuutena, mutta ei missään nimessä valmiina pakettina, joka löisi itsensä nopeasti Bundesliigassa läpi.

– Pukissa on kyse kovan tason lahjakkuudesta. Hän tarvitsee vielä enemmän sitoutumista, mutta potentiaali on todella korkea. Minusta siirto Saksaan oli todella hyvä, sillä siellä harjoitellaan toki kovempaa kuin Suomessa, Lehtola luonnehtii SuomiFutis.com-sivuston haastattelussa.

– Pukki ei varmastikaan heti lyö itseään läpi, kun samasta paikasta kilpailevat Huntelaar ja Raul. Eli tekemistä vielä on. Mutta koska kyse on nimenomaan siitä, että Pukki tarvitse vain enemmän sitoutumista, niin näen hänet kyllä ehdottomasti todellisena lahjakkuutena.

Lehtolan erikoishaastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan sivustollamme lauantaina. HJK:n mies kertoo muun muassa, miten Klubin juuri myydyt pelaajat aiotaan korvata, miten helsinkiläisseura käyttää kaupoista saadut rahat ja voiko HJK selviytyä lähitulevaisuudessa eurocupien lohkovaiheeseen.

//