JJK starttaa loppukauteen ja mitalitaisteluun todennäköisesti ilman avainpelaajaa ja kapteenia, sillä Mikko Hyyrysellä on vaivana jalkapöydän rasitusmurtuma. Hyyrynen kertoi vammastaan SuomiFutis.com-sivustolle ja vahvisti, että loppukausi on mahdollisesti jo paketissa.

JJK:n seuraava peli on sunnuntaina Hakaa vastaan kotona. Hyyrynen korostaa oman pelin tärkeyttä ja yhtenäistä suoritusta.

– Ennen muuta se meidän oma peli sen ratkaisee. Jos ruvetaan antamaan Hakalle tai mille tahansa joukkueelle tilaa, niin ne sen käyttää. Pelin pitää olla meillä yhtenäistä sekä hyökkäys- että puolustussuunnassa, Hyyrynen sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

– Meillä on tässä vähän loukkaantumisia ja pelikieltoja, että saa nähdä kuka siellä sitten pelaa, mutta joka tapauksessa tulee uusia pelaajia, jotka pääsevät yrittämään. Itselläni on tässä rasitusmurtuma jalkapöydässä. Yhden ottelun menetin jo ja näyttää todennäköiseltä, että loppukausi on paketissa, mutta toivotaan, että lääkärit päästää vielä pelaamaan.

//