MYPA on hävinnyt pari matsia putkeen Veikkausliigassa – ensin se sai takkiin Maarinahaminan IFK:lta kotonaan 0-1 ja sitten JJK höykytti kouvolalaisia peräti 4-0 Jyväskylässä.

MYPAn seuraava peli on FC Honkaa vastaan sunnuntaina. SuomiFutis.com-sivusto kysyi MYPAn päävalmentaja Toni Korkeakunnakselta, miten kurssi käännetään taas voitolliseen suuntaan.

– Ei tässä mitään paniikkia vielä ole. Meillä oli Maarianhaminassa vähän epäonneakin ja tiettyä tehottomuutta maalinteossa. Maalipaikat pitää käyttää. JJK:ta vastaan sitten taas jouduttiin takaa-ajoasemaan heti pelin alussa ja taktiikka hajosi siinä käsiin. Peli meni aikamoiseksi hosumiseksi ja ryntäilyksi, Korkeakunnas analysoi SuomiFutis.com-sivustolle.

– Minusta tässä ei sinänsä ole kuitenkaan mitenkään erityisen jyrkästi analysoitavaa, tarvitaan parempaa joukkuepeliä ja tehokkuutta. Joukkueen keskikenttähän meillä on mennyt aikalailla uusiksi, on tullut Saxman ja Kaipio, esimerkiksi. Muutoksia on tehty paljon ja se on niin kuin palapelin rakentamista, jossa kuluu oma aikansa. Omaan tekemiseen pitää uskoa ja hyökkääjille tarvitaan itseluottamusta. Minusta nimenomaan maalinteon suhteen ongelma ei ole taidossa, vaan ihan siellä korvien välissä.

//