FC Honka pelasi neljän liigamatsin sisään jo kolmannen tasapelin ja kaiken kaikkiaan kyseessä oli kauden yhdeksäs pistejako, kun se pelasi JJK:n kanssa 2-2 Tapiolassa. Positiivista oli tietenkin, että espoolaiset nousivat kahdesti tasoihin, mutta pitkässä juoksussa yhdellä pisteellä ei tee mitään mitalitaistelussa.

FC Hongan päävalmentaja Mika ”Bana” Lehkosuo tiedostaa tilanteen: pienet asiat ratkaisevat molempien maalien edessä.

– Kolme tasuria, niin se kertoo siitä, että ollaan aika tasaisia joukkueita. Ei sitä isoa muutosta olla saatu aikaiseksi, että saataisiin ne kolme pistettä tällaisista peleistä, joista se on mahdollista. Siinä on joukkueena tekemistä, Lehkosuo tuumaa Hongan nettisivuilla.

– Ei pelaamista paljoa tarvitse muuttaa, mutta ne pienet jutut molempien maalien edessä. Pystytään pelaamaan hyvää futista, niin kuin JJK:kin. He osaavat kyllä pallonhallinnan kautta hyökätä ja kontrolloida pelaamista.

//