Honka matkustaa tänään Valkeakoskelle kolme pistettä mielessä. Honka on saanut etenkin loppukaudesta hyvän vauhdin, sillä viimeisestä kolmestatoista pelistä tuloksena on ainoastaan yksi tappio. Toisaalta lukemaan sisältyy kuusi tasapeliä, joilla on vaikeata pysyä mitalivauhdissa.

Hongan kippari ja maalivahti Tomi Maanojan viesti on selvä: kahden peräkkäisen voiton jatkeeksi kolmas voitto.

– Nyt lähdetään tekemään sitä meidän tämän kauden voittoennätystä. Nyt on kaksi alla ja otetaan se kolmas putkeen. Meillä on kyllä ollut niin hyvä ilme ja vire viime peleissä, että sitä lähdetään tekemään taas, Maanoja sanoo Hongan verkkosivuilla.

Panoksien kasvaessa Maanoja tietää keinot joukkueensa virittämiseen.

– Kapteeni virittää joukkueen tietysti pitämällä hienoja puheita ja yrittää saada itsestään mahdollisimman paljon irti. Yrittää tsempata muita ja saada kaikki tekemään parhaansa.

//