Suomen A-maajoukkuehyökkääjä Mikael Forssell myöntää Yorkshire Evening Postin haastattelussa, että otti riskin sopimusneuvotteluissa Leedsin kanssa.

– Otin riskin odottaessani Leedsin päätöstä, sillä minulla oli muitakin tarjouksia ja torjuin joitain kyselyjä. Toisaalta tiesin, että Leeds halusi minut ja minä halusin tehdä sopimuksen heidän kanssaan, ”Miklu” paljastaa.

– Olin ainoastaan huolissani siitä, saisimmeko sovittua asiat niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Joten kyllä, kyseessä oli riski, mutta koko ajan minusta tuntui siltä, että saamme asiat sovituksi.

Forssell on optimistinen sen suhteen, että teki oikean ratkaisun. Nykykontrahti on voimassa kuluvan kauden loppuun.

– Toivon, että asiat rullaavat hyvin. Ja jos näin käy, niin ei ole mitään syytä, ettenkö viihtyisi täällä pidempään. On kuitenkin liian aikaista puhua tästä aiheesta, minähän vasta äskettäin allekirjoitin sopimukseni.

– Ensimmäinen tavoitteeni on päästä aloituskokoonpanoon, pelata hyvin ja ampua maaleja, Forssell luonnehtii.

//