KuPS:n pääkäskijä Esa Pekonen oli tyytyväinen joukkueensa voitontahtoiseen ilmeeseen FC Interin kaaduttua 2-1 kotona. Pekosen mielestä kuopiolaisryhmä pelaa tehokasta futista, jossa ei keskitytä pallon siirtelyyn – tämän sai kokea myös Inter.

– Mielestäni me oltiin parempi joukkue ensimmäisen 10 peliminuutin jälkeen. Alun jälkeen peli meni juuri siten kuin me haluttiin ja paikkoja oli paljon. Inter on erittäin hyvä joukkue, me sen sijaan pelataan erilailla jalkapalloa. Me ei sivellä nätisti palloa vaan me pelataan telaketjufutista. Se on meidän tyyli pelata, se ei ole kaunista mutta kun se toimii on se tehokasta, Pekonen valottaa pelikirjaansa KuPS:n verkkosivuilla.

Kamerunilainen keskikenttäpelaaja Alain Bono pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa KuPS-paidassa. Pekonen kehuu uutta vahvistusta jo johtavaksi pelaajaksi.

– Bono on erittäin hyvä ammattilaispelaaja. Hän tekee hommansa hyvin ja on johtava keskikenttäpelaaja, Pekonen arvioi debytanttia.

//