Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen tietää, että Moldova-matsi oli lasten leikkiä verrattuna tulevaan Hollanti-mittelöön. Huuhkajat saa kaikilla mittareilla vastaansa maailman parhaimpiin lukeutuvan joukkueen, vaikka Hollannilta puuttuvatkin esimerkiksi Rafael van der Vaart ja Nigel de Jong.

Suomen tulee erityisesti kiinnittää huomio Hollannin vaarallisimpaan pelaajaan, joka on Robin van Persie. Arsenal-kärki on tärkein yksittäinen pelaaja ja uhka, lähinnä siksi, että hän liikkuu niin laajalla säteellä. Peruspelaajaksi van Persieta ei voi lokeroida millään.

Loistavan tekniikan ja pelisilmän avulla van Persie luo jatkuvasti vaarallisia tilanteita. Neljä maalia San Marinon verkkoon kielii myös siitä, että mies taitaa maalinteon. Nykyisistä maajoukkuekavereista Klaas Jan Huntelaar on tehnyt ainoastaan enemmän maaottelumaaleja kuin van Persie.

Mitä sinä olet mieltä: onko van Persie Huuhkajien pahin uhka? Kerro mielipiteesi alhaalla olevaan kommenttikenttään!

Katso oheinen video van Persien (pelinumero 7) monipuolisuudesta ja huikeasta taidosta: