Urheilulehden tietojen mukaan HJK on tehnyt jatkosopimukset sekä päävalmentaja Antti Muurisen että toppari Mathias Lindströmin kanssa. Urheilulehti väittää molempien kontrahtien olevan kaksivuotisia.

Muurisen jatko ei sinällään olisi mikään yllätys, sillä valmentajavelho merkkauttaa todennäköisesti tällä kaudella jo viidennen mestaruutensa Veikkausliigassa. Lisäksi Muurinen kahmi yhden kullan jo ennen liigaa Kuusysin peräsimessä ja plakkarissa on kasa muita mitalisijoja. Muurisesta leivotaankin tämän sesongin päätteeksi liigahistorian menestynein pääkäskijä ohi viiden mestaruuden Keith Armstrongin, sillä Muurisen saldo on yhden hopean verran parempi.

Lindström on puolestaan Klubin vakionaamoja keskuspuolustuksessa ja on liigan varmimpia toppareita. TamUsta loppukaudella 2009 siirtynyt Lindström on pelannut 220 liigaottelua ja tehnyt niissä 16 maalia.

//