FC Interin varmalta näyttänyt hopeamitali ei olekaan enää kirkossa kuulutettu. Siinä missä esimerkiksi FC Honka on osoittanut piristymisen merkkejä, on turkulaisryhmä alkanut hyytyä loppusesongilla.

Tilannetta ei helpota sekään, että Inter kohtaa seuraavaksi TPS:n. Päävalmentaja Job Dragtsma on luottavainen, että joukkue pystyy raapimaan kahdesta jäljellä olevasta pelistä mitaliin tarvittavat pisteet.

– Vaikka hävisimme, niin tästä huolimatta olemme vielä etulyöntiasemassa muihin joukkueisiin nähden. Ohjelmassa on vielä kaksi ottelua, joista pystymme varmasti raapimaan mitaliin tarvittavat pisteet, sanoo Dragtsma turkulaisten verkkosivuilla.

Inter pitää hallussaan vielä liigan kakkossijaa, mutta Honka ja JJK ovat ainoastaan kahden pinnan päässä. Seuraava kierros ratkaisee paljon – TPS on Interistä neljä pistettä perässä.

//