Haka kohtaa perjantaina Tehtaan kentällä harjoitusottelussa FC Lahden. Hakalla on useita testimiehiä, joista osa on Ykkösen pelaajia.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilän mukaan tulessa on kuusi testimiestä.

– Meillä on mukana Claudio Matrone FC Espoosta ja Miikka Kärkkäinen HIFK:sta, sekä kaksi amerikkalaista Jordan Seabrook ja Paul Torres sekä sitten pari virolaispelaajaa. Jenkit ovat harjoitelleet meidän mukanamme pari viikkoa ja vaikuttavat ihan hyviltä, Ristilä valottaa.

”FC Lahti on vastustajana sopiva”

– Lisäksi kentällä nähdään sellaisia viime aikoina ei hirveästi pelanneita, eli Marco Matrone on kärsinyt pelikielloista eikä ole pelannut pitkään ja Juutin Jaska tekee paluun loukkaantumisen jälkeen kentälle ainakin joksikin aikaa, Ristilä paljastaa.

Ristilän mukaan harjoitusottelu tulee hyvään väliin.

– Tämä on meille nyt hyvä, sillä saamme katsastettua pelaajia ja samalla vähemmän pelaavat saavat pelituntumaa. Lisäksi FC Lahti on vastustajana sopiva, sillä he ovat nousemassa juuri Veikkausliigaan ja uudet kaverit pääsevät mittaamaan tasoa, Ristilä toteaa.

//