Jyväskylän suunnalta kuuluu kummia, sillä Österbottens Tidningin mukaan JJK ei ole tarjoamassa jatkosopimusta liigan yhdelle kovimmalle maalipyssylle.

Kyseessä on tietenkin Mikko Hyyrynen, joka on paukuttanut 58 liigamaalia 228 matsissa. Hyyrynen kertoo tuoreeltaan SuomiFutis.com-sivustolle, että raha ratkaisi.

”Raha on se syy, mikä minulle on kerrottu”

– Sitä on vaikea sanoa. Raha on se syy, mikä minulle on kerrottu. Sillä en lähde spekuloimaan oliko muita syitä, Hyyrynen paljastaa SuomiFutis.com-sivustolle.

Hyyryselle luulisi löytyvän ottajia, vaikka maalimäärät ovatkin olleet laskusuunnassa viime vuosina. Parhaimmalla liigasesongilla (2008) Hyyrynen on paukuttanut 11 kaappia, kun taas vaisuimmillaankin verkko on heilunut neljä kertaa kaudessa (2007, 2009) viimeisen yhdeksän liigasesongin aikana.

Aktiivipelaajista enemmän liigaosumia on nakuttanut ainoastaan KuPS:n Ilja Venäläinen, jonka lukema on 60 maalia 240 liigamittelössä. IFK Mariehamnia edustava Toni Lehtinen yltää samoihin maalimääriin Hyyrysen kanssa 164 liigamatsin jälkeen.

//