JJK ilmoittautui tosissaan hopeamitalikamppailuun, kun se kukisti IFK Mariehamnin 2-0 keskiviikkona.

Kettupaitojen vastuuvalmentaja Kari Martonen myhäilee herkullista tilannetta.

– Me ollaan pelattu 32 peliä ja yksi on jäljellä. Kahdessa pelissä kaksi voittoa ja meille jäi kivat panokset viimeiseen otteluun. On aika makeaa, että ollaan vielä mitalia tavoittelemassa. Meillä on ollut tasapainoinen kausi, eikä ole hirveitä notkahduksia tullut, Martsi summaa kautta voittoisan pelin jälkeen.

– Tämän päivän pelissä olen tyytyväinen joukkueen esitykseen. Hyvä tasapaino. Kolmen”R:n” teema eli rohkeus, rentous ja rytmi on toiminut.

Mitalikeitoksessa Martosella on selvät ainekset.

– Viimeisissä peleissä ratkaisee se, että uskaltaa pelata sitä peliä, jota on tehnyt koko kauden. Ajoittain pikkuisen rohkeammin olisi pitänyt mennä vastustajan boksiin. Mun mielestä peli sujui hyvin. Koko ajan tuntui, että saadaan vaarallisempia hyökkäyksiä aikaan.

JJK – IFK Mariehamn 2-0 (0-0)
1-0 Mikko Hyyrynen (85)
2-0 Babatunde Wusu (90)
Yleisöä 4716

//