Albert Kuqi siirtyi Veikkausliigaan ja Hakan riveihin viime talvena.

Hakassa on katsottu kristallipalloon ja nähty Kuqin potentiaali, mitä ei ehkä muualla olla havaittu. 19-vuotiaan Kuqin plakkarissa on yhdeksän liigamittelöä – lisäksi tilillä on pelejä Kakkosesta ja A-junioreista. Tilanteen tekee mielenkiintoiseksi se tosiseikka, että Kuqi ei mahtunut pelaavaan kokoonpanoon Ykkösessä viime sesongilla.

– Totta kai olen tyytyväinen. Olin viime vuonna Viikingeissä enkä pelannut siellä yhdessäkään ottelussa ja se oli tietenkin pettymys. Kun ajatellaan missä tilanteessa olin talvella ja missä olen nyt, niin olen kehittynyt paljon tämän kauden aikana, Kuqi sanailee Hakan verkkosivuilla.

– Pelasin ensin MuSassa Kakkosessa ja sitten tulin takaisin Hakaan. Sitten on ollut vielä A-junioreiden ja Ilves-Kissojen pelejä eli kesän mittaan on tullut kyllä pelejä ja se on tärkeää. Nyt olen saanut enemmän vastuuta myös liigapeleissä. Iso kiitos täytyy antaa Risulle (päävalmentaja Ristilä), että hän on luottanut minuun ja antanut vastuuta, Kuqi kertoo.

//