Suomen A-maajoukkuepelaaja Riku Riskin lainapesti Ruotsin pääsarjan Örebrossa päättyy kauden lopussa. Ruotsalaisseuran urheilupäällikkö Lennart Sjögren paljastaa, ettei Örebro ole jatkamassa suomalaisen kiinnitystä vaan Riski palaa takaisin Puolan pääsarjan Widzew Lodzin riveihin.

– Riku oli lainalla tällä kaudella ja tulee palaamaan Puolaan kauden päätteeksi. Näin on päätetty, Sjögren kertoo SvenskaFans-sivuston haastattelussa.

Örebron urheilupäällikön mukaan asiaa toki tarkastellaan vielä kauden päätteeksi paremmalla ajalla. Mikäli ruotsalaisseura tulee Riskin suhteen toisiin aatoksiin, aloitetaan täysin normaalit neuvottelut kuten kenen muun kanssa tahansa.

– Jos pelaaja ja Örebro haluavat solmia uuden sopimuksen, tehdään se lainan päätyttyä. Siinä tapauksessa sovimme asiasta kauden päätyttyä Riskin nykyisen seuran kanssa, Sjögren painottaa.

//