Tässä on Hongan ensi kauden kakkosvalmentaja

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Hongan urheilutoimenjohtaja Vesa Vasara on Hongan edustusjoukkueen ensi kauden kakkosvalmentaja. Vasara seuraa tehtävässä paikkansa jättävää Gert Remmeliä, tiedottaa Honka verkkosivuillaan.

Päävalmentaja Mika Lehkosuo on tyytyväinen Vasaran valmennuspestiin.

– Vesku tuo paljon oman pelaajauransa kautta. Hän on pelaajana ollut hyvin erilainen kuin minä ja hänellä on hieman erilainen vinkkeli esimerkiksi hyökkäyspelaamiseen, keskityksiin ja ratkaisusyöttöihin kuin minulla. Hän tuo sitä kautta eri näkökulmia pelitaktisiin asioihin ja se on ilman muuta hyvä asia. Vesku on ollut joitakin vuosia valmennuksessa mukana ja hän on näyttänyt, että pystyy hyvin johtamaan joukkoja ja vetämään harjoituksia, Lehkosuo sanoo.

– Vesku on ollut myös ulkomailla muutaman vuoden pelaamassa ja hollantilaisen valmentajan alaisuudessa yhden vuoden Jokereissa.  Ne vuodet ovat jättäneet oman vaikutteensa Veskuun ja siihen miksi hänen tyyli on opettajavalmentaja eikä managerivalmentaja. Hän sopii varmasti hyvin meidän kuvioon ja on erinomainen valinta.

//

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle FC Lahti - FC Honka 19.08.2019

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliHaastattelussa Olli Huttunen: VPS on haastava projekti
Seuraava artikkeliFC Lahti palaa Veikkausliigaan