KuPS pelaa seuraavaksi Honkaa vastaan kotonaan torstaina.

Kuopiolaisten tähtipelaaja Ilja Venäläinen sanoo, että KuPS:lla on uusia ideoita espoolaisten kaatamiseen, jotta Honka-peikko saadaan karistettua.

– Honka on jostain syystä ollut meille todella vaikea monena vuonna. Ollaan oltu vähän pinteessä heidän kanssaan sekä kotona että vieraissa. Me olemme pelanneet paljon tasaisemmin muita huippujoukkueita vastaan, Venäläinen sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

”Ei me kenellekään haluta silotella tietä mitaleille”

– Mutta nyt on kotipeli ja meillä on vähän uusia ideoita sen suhteen, että millä se Honka-peikko voidaan lannistaa. Eli uudet kujeet ja nyt sitten tosiaan noita pelaajavaihtoehtoja on vähän enemmän, että ehdottomasti lähdetään voittamaan.

Venäläisen mukaan Honka ei tule saamaan mitään ilmaiseksi.

– Ei me kenellekään haluta silotella tietä mitaleille tässä kauden lopussa. Viime kaudella kun itse oltiin mitaleilla, niin ei meillekään kukaan mitään ilmaiseksi antanut, vaan jouduttiin ihan loppun asti taistelemaan ja saman joutuu nyt kokemaan sitten Honka.

//