IFK Mariehamn on tekemässä isoa remonttia pelaajistoonsa.

IFK Mariehamnin seurajohdon ja pelaajien välisten keskusteluitten myötä on selvää, että Gustav Långbacka, Jonas Emet, Niko Ikävalko ja Fernando de Abreu eivät jatka IFK:ssa ensi kaudella.

– Keskusteltuamme jokaisen kanssa erikseen voin vahvistaa, että Gustav, Jonas, Niko ja Fernando eivät pelaa IFK:ssa ensi kaudella. Haluan kiittää pelaajia heidän ajastaan IFK:ssa. He ovat kaikki olleet ammattilaisia ja antaneet kaikkensa IFK:lle, minulla on vain hyvää sanottavaa heistä, seurajohtaja Peter Mattsson sanoo Veikkausliigan verkkosivuilla.

– Erityiskiitos Gustaville, joka on ollut IFK.ssa useamman kauden ja ollut todella ammattimainen, vaikka aina ei ole ollut helppoa jäädä vähälle peliajalle maalivahtina ja sitten hypätä tolppien väliin ajoittain enemmän pelanneen maalivahdin loukkaannuttua. Gustav voi olla ylpeä ajastaan IFK:ssa ja me olemme iloisia hänen ajastaan täällä.

Aiemmin varmistui, että veljekset Mikko ja Markus Paatelainen eivät jatka IFK:ssa – lisäksi Sebastian Strandvall ja Toni Lehtinen hakevat peliaikaa muualta.

//