JIPPO tiedottaa jatkavansa viime kauden hyväksi havaitulla valmentajatriolla myös kaudella 2012.

Päävalmentaja Jarmo Korhosen johtamaan valmennustiimiin kuuluvat Tero Tahvanainen ja Vesa Martiskainen.

Tahvanaisen toimenkuva laajenee vähän viime kesäisestä, kun hän edustusjoukkueen valmentamisen lisäksi toimii myös Urheiluakatemian jalkapallovalmentajana 1.1.2012 alkaen. Toimenkuvaan kuuluu myös A- ja B-juniorijoukkueiden pelaajien kehityksen seuraaminen.

Martiskainen toimii fyysiikkavalmentajana edustusjoukkueessa. Martiskainen tekee myös ohjelmat A- ja B-juniorijoukkueille.

– Näillä toimenkuvilla yhtenäistämme valmennustamme aikaisemmasta. Uskon sen tuovan lisää laatua A- ja B-poikien harjoitteluun. Juniorijoukkueiden tekemisen tason nostolla haluamme varmistaa omien pelaajien nousun edustuksen mukaan, kertoo seuran varapuheenjohtaja Jussi Väisänen.

//