Helsingin Jalkapalloklubin Johannes Westö laittoi kauden 2010 päätteeksi nappulakengät naulaan ja otti aikalisän jalkapallosta. HJK-luotsi Antti Muurinen toivoo nuorisomaajoukkueissakin esiintyneen keskikenttämiehen palaavan takaisin.

– Westö on palannut reissuiltaan. Hän keskittyy näillä näkymin ilmeisesti bändihommiin ja opiskeluun. Olen pojille treeneissä sanonut, että pyytäkää hänet ihmeessä mukaan. Olen kuullut, että hän on vähän pyöristynyt, mutta eiköhän hän nopeasti kuntoon pääsisi. Tässä olisi ainakin talvikausi hyvää aikaa treenata, Muurinen kertoo SuomiFutis.com-sivuston haastattelussa.

Mestarivalmentaja kuvailee keskikenttämiestä ylistyssanoilla.

– Westö on hyvä, taitava futaaja. Ja lisäksi todella fiksu kaveri. Hänen elämässään on paljon muutakin kuin jalkapallo. Mielestäni se on hyvä asia, sillä monet ulkomaalaispelaajat laskevat pelkästään jalkapallon varaan. Westöllä on varaa valita useammasta vaihtoehdosta. Olisi mukavaa nähdä hänet jälleen harjoituksissa.

Julkaisemme Antti Muurisen laajan erikoishaastattelun joulun jälkeisellä viikolla. Sitä ennen tarjoilemme joulun tienoilla muutamia makupaloja tulevasta – pysy siis kuulolla!

Haastattelu: Jaakko Käyhkö