JJK:n virolaisvahvistus, puolustaja Mikk Reintam kertoo viihtyvänsä Jyväskylässä. Aiemmin muun muassa Viron ykkösjoukkuettaa FC Floraa edustanut 21-vuotias Reintam on noussut Keski-Suomessa suosituksi pelaajaksi, joka ansaitsee paikkansa edustusjoukkueessa myös pelillisesti.

– Olen viihtynyt Jyväskylässä kyllä erittäin hyvin, tämä on mukava kaupunki ja tänne on ollut todella helppo sopeutua, Reintam kertoo seuran kotisivulle.

Veikkausliiga kovempi kuin Viron liiga

– Veikkausliiga taas on kokonaisuudessaan Viron Meistriliigaa ammattimaisempi. Pelaajat ovat yleisesti ottaen fyysisempiä ja taitavampia ja pelin tempo on kovempi, joten omien virheiden kanssa saa olla tarkempana.

Kauteensa Reintam on tyytyväinen sekä omasta että joukkueensa puolesta.

– Saimme mitalin ja pääsemme Eurooppaan, joten totta kai olen tyytyväinen kauteemme. Myös omalta osaltani voin olla ihan tyytyväinen, sain paljon peliaikaa ja mielestäni pelini paranivat mukavasti kauden loppua kohti. Tuntuu, että olen kehittynyt ja toivottavasti tuo kehitys jatkuu. Minut myös kutsuttiin kauden aikana ensimmäisiä kertoja A-maajoukkueeseen, mikä oli totta kai todella iso juttu ja kertoi siitä, että jotain on tullut tehtyä oikein, Reintam summaa.

//