Aiemmin viitenätoista vuotena pelattu Liigacup on historiansa aikana nähnyt 31 eri joukkuetta. Näistä ainoastaan yksi on jäänyt kokonaan pisteittä.

Helsinkiläinen Ponnistus pelasi kaudella 1995 kuusi Liigacupin ottelua ja hävisi ne kaikki maalierolla 5-22. Ponnareitten osumista vastasivat kahden maalin mies Bola (kuvassa), Olli Kangaslahti, Tommi Paavola ja Matti Laitila.

Ei helsinkiläisseuraa voi kaikesta huolimatta miksikään puhtaaksi heittopussiksi sanoa, sillä otteluista neljä päättyi ainoastaan maalin tappioon. Lisäksi nähtiin tosin kaksi rökäletappiota 0-7 HJK:ta vastaan ja 1-7 MP-ottelussa.

TP-Seinäjoki sai kaudella 1997 neljästä matsista kasaan yhden pisteen, jonka se nappasi Porin Karhuhallissa paikallista Jazzia vastaan. Joukkue on Ponnistuksen ohella ainoa seura, jolla ei ole voittoa Liigacupissa.

Maratontaulukon kärjessä on HJK 184 pisteellä. Helsinkiläiset ovat pelanneet 88 ottelua saldolla 56 voittoa, 16 tasapeliä ja 16 tappiota.

Liigacupissa vähiten pisteitä keränneet joukkueet:
0: Ponnistus
1: TP-Seinäjoki
4: PK-35
5: FC Hämeenlinna
7: Ilves

Liigacupissa eniten pisteitä keränneet joukkueet:
184: HJK
108: TamU
99: Honka
98: TPS
96: Jaro
92: FC Lahti
91: VPS, FC Inter

SuomiFutis.com-sivusto on vahvasti mukana Liigacupin uutisoinnissa eritoten ennakkojuttujen kautta. Hyödynnämme tilastotietokantaamme kertoaksemme Liigacupin ja yksittäisten otteluiden alla kisan mielenkiintoisimmat ennätykset. Otteluennakoissa luodaan katse otteluparin Liigacup-kohtaamisten lisäksi myös keskinäisiin matseihin Veikkausliigassa.