MYPA kiinnitti pelaajan Gnistanista

Keskikenttäpelaajat Marko Selin ja Xhevdet Gela ovat allekirjoittaneet sopimukset MYPA:n kanssa kaudesta 2012, kertoo MYPAn tiedote. Lisäksi MYPA ja Riley O’Neill ovat sopineet vuoden jatkosopimuksesta.

Mielenkiintoisin pelaaja on vielä viime kaudella Kakkosta pelannut Selin. Keskikentän laidassa viihtyvä Selin, 23, merkkautti viime sesongilla 24 peliä FC Gnistanissa, tehden 9 maalia.

22-vuotias keskikenttämies Gela taas pelasi viime kaudella Ykkösen PK-35:ssä ja kaudella 2010 Veikkausliigaa Hakan riveissä.

”Kahden viikon koeaika vakuutti valmennusjohdon”

– Kahden viikon koeaika vakuutti valmennusjohdon. Molemmat pelaajat ovat hyvin motivoituneita saamaansa tilaisuuteen Veikkausliigassa, sanoo Marco Manso, MYPA:n urheilukehityspäällikkö.

26-vuotias kanadalainen hyökkääjä lähtee toiseen kauteensa. Viime kesänä O’Neill pelasi 24 peliä viimeistellen 6 maalia.

– Riley on yksi pelaajista viime kauden ryhmässä, jonka kanssa päävalmentaja Korkeakunnas toivoi saavansa jatkaa yhteistyötä. Toivotaan, että tänä vuonna Riley saa keskittyä kauteen ilman loukkaantumisia. Uskomme, että Rileyn parhaat päivät ovat vielä edessäpäin, kommentoi Manso.

Tällä hetkellä MYPA:lla on 16 sopimuspelaajaa. Joukkueen rakentaminen ja pelaajien testaaminen jatkuu tulevien viikkojen aikana.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️