Oldham Athletic valmistautuu jo huomisen suuren koitokseen FA Cupissa Liverpoolia vastaan legendaarisella Anfieldillä. Shefki Kuqi itse on aiemminkin pelannut samaisella stadionilla ja kuvailee sitä yhdeksi parhaista kokemistaan. Hän on tosin myös hävinnyt jokaisen Anfieldillä pelaamansa ottelun.

– Eikö olisi hienoa korjata se tilanne perjantaina ja tehdä maali Laticsin voitossa?, Kuqi jutteli seuransa kotisivulla.

– Sinne meno on kova paikka. Meidän täytyy katsoa minkälaisella kokoonpanolla he pelaavat. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että he tulevat olemaan vahvempia oli heillä sitten mikä kokoonpano tahansa, Kuqi myönsi.

35-vuotiaalle suomifutisikonille peli maailman huippujoukkuetta vastaan on kuitenkin hieno mahdollisuus – siitä pitää nauttia.

– On upeaa saada mahdollisuus pelata Valioliigajoukkuetta vastaan. Pääasia on mennä pelaamaan ja nauttia siitä, sen lisäksi, että pitää antaa kaikkensa. Loppujen lopuksi se on vain yksi matsi lisää. Jos keskittyy miettimään sitä, että nyt ollaan Anfieldillä, siinä tulee olemaan kaksi tai kolme maalia jäljessä ennen kuin keskityt peliin, kertoo Kuqi, joka on joukkueensa ainoa stadionin kokenut pelaaja.

Lentävä suomalainen lähteekin otteluun rohkeana.

– Me tunnumme pelaavaan hyvin vahvoja seuroja vastaan. Jos me menemme sinne ja nautimme, jos meistä jokainen antaa kaikkensa, kuka tietää mitä voi tapahtua?
//