FC Viikingit on julkistanut kaksi uutta sopimuspelaajaa.

Daut Kuqi (s. 1990) palaa pääkaupunkiseudulle Hämeenlinnan, Lohjan ja Porin visiittien jälkeen.

– Paluu Helsinkiin ja sopimus Viikinkien kanssa oli tähtäimessä. Viikingeillä on nyt paljon muuttunut, mutta lupaava nuori joukkue. Tavoitteena on tietenkin jatkaa menneiden vuosien Viikinkiperinteitä ja tähdätä kohti sarjakärkeä. Tosi hyvällä mielellä jatketaan kauteen valmistautumista, kertoo Kuqi Viikkarien verkkosivuilla.

Toinen kontrahtipelaaja on vasta 17-vuotias Onni Koivu (s. 1994), joka vakuutti esityksillään seurajohdon.

– Olen päässyt tosi hyvin mukaan joukkueeseen ja Viikingit tuntuu olevan itselle todella hyvä joukkue kehittymiseen, valmennuksen taso on todella tärkeä asia itselle. Niin Ilen kuin Slavankin pelaajatausta on todella arvokasta kokemusta – hyviä vinkkejä ja tärkeää palautetta omaan pelaamiseen tulee päivittäin ja samalla pääsee seuraamaan kokeneempien pelaajien otteita, Koivu sanoo.