IFK Mariehamn on saanut ryhmänsä valmiiksi kaudelle 2012.

IFK kohtaa tänään lauantaina vieraskentällä Geflen. Ottelun alla ahvenanmaalaiset ilmoittivat solmineensa kaksi uutta pelaajasopimusta. Uusina pelureina joukkueeseen liittyvät testissä ollut maalivahti Ludwig Bergström ja hyökkääjä Saihou Jagne.

Bergströmin hankinta ei tullut yllätyksenä, sillä maalivahti oli mukana jo joukkueen Turkin leirillä. Sen sijaan 25-vuotias gambialaistaustainen Jagne on uusi nimi monelle. Seurajohtaja Peter Mattson kertoo Veikkausliigan verkkosivuilla hyökkääjän tuovan laatua ja leveyttä.

– ”CH” on räjähtävä ja maaliahne pelaaja, joka täydentää erinomaisesti hyökkäystämme. Olisi ollut vaarallista peluuttaa neljää hyökkääjää liikaa 33 kierroksen kaudella ja ottaa riski loukkaantumisista.

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!