Red Bull Salzburgia edustava Huuhkaja-puolustaja Petri Pasanen on müncheniläisen tz-lehden mukaan Saksan kakkosliigassa pelaavan 1860 Münchenin hankintalistalla tulevaksi kaudeksi.

Pasasen asioita hoitava Maikel Stevens myöntää lehdelle, että keskusteluja ”Münchenin Leijonien” kanssa on ollut, muttei suostu kommentoimaan, mitä pelaajia neuvottelut koskevat.

– Seuran suunnalta on osoitettu kiinnostusta ja keskusteluja on käyty muutamasta edustamastani pelaajasta, Stevens paljastaa.

tz-lehden heittäessä konkreettisesti Pasasen nimen ilmaan, agentti ei halunnut kommentoida asiaa, mutta ”tyytyi virnuilemaan lyhyen mietintätauon jälkeen”. Maikel Stevens on Teemu Pukin edustamaa FC Schalkea valmentavan Huub Stevensin poika.

Pasanen edusti vuosina 2004-2011 Bundesliigan Werder Bremeniä ja hankittiin viime kesänä Red Bull Salzburgin alakerran johtohahmoksi. Suomalainen ei kuitenkaan ole noussut toivotulla tavalla itävaltalaisseuran avainpelaajaksi, joten hänen on huhuttu jo pidemmän aikaa siirtyvän muualle.

Lisäjännitystä eurojalkapalloon löydät Nordicbetin vetovalikoimasta. Avaa tili ja lunasta itsellesi 100 euron bonus tästä!