VPS ilmoitti perjantaina vahvistaneensa maalivahtiosastoaan, kun Senegalin maajoukkueen ykkösvahti Bouna Coundoul liittyy joukkueeseen neljän kuukauden sopimuksella.
Senegalilaisen edellinen seura oli New York Red Bulls. Iso Omena vaihtuu nyt Vaasaan, mutta se ei tunnu veräjänvartijaa haittaavan, päinvastoin.

– Olen ollut hyvin tyytyväinen kaikkeen, ja jalkapallon taso sekä taktisuus täällä ovat vaikuttavia. On kunnia olla osa tätä organisaatiota. Pidän Vaasasta ja haluan auttaa joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa tällä kaudella, Coundoul kehuu.

VPS:n maalivahtivalmentaja Esa Kurki on tehnyt veskariin suuren vaikutuksen. Coundoul odottaakin innolla kaksikon yhteistyötä.

– Vitsailin hänelle, että kun menemme vuoden 2014 MM-kisoihin, haluan ottaa hänet mukaani henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Pidän hänestä hyvin paljon. Hän on tunnettu ja arvostettu tässä maassa, ja hän on työskennellyt monien huippumaalivahtien kanssa. Kun puhutaan hänestä, puhutaan esimerkiksi Jussi Jääskeläisestä. Olen Ellun iso fani, ja toivottavasti hän voi tehdä minusta yhden maailman parhaista maalivahdeista.