Meksikolainen keskikenttäpelaaja Alberto Ramirez (26) on allekirjoittanut kahden vuoden pelaajasopimuksen liiganousua tavoittelevan Oulun Palloseuran kanssa, kertoo oululaisten tiedote.

Ramirez pelasi kaudella 2009 Suomen mestaruutta puolustaneessa Turun Interissä yhteensä 23 liigaottelua. Keskikentän pohjalla viihtyvä pelintekijä vakuutti OPS:n valmennusjohdon vajaan kahden viikon testijakson aikana.

– Hänestä näki heti, että kyseessä on liigatason pelaaja ja tiedän hänen pelanneen Turussa vahvasti. Ramirez on hyvä vasenjalkainen pelaaja, jonka pitää nyt todistaa meille pystyvänsä pelaamaan hyvin myös Suomen Ykkösessä, missä jalkapallo on hieman erilaista kuin Veikkausliigassa, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio asettelee.

– Suomi hyvä ja kaunis maa, mistä minulla on vain hyviä muistoja. Nyt alkaa harjoituskentän kautta kova työnteko ja aina, kun jakoon tulee kolme sarjapistettä, taistellaan ja halutaan voittoja tosissaan. Tulen antamaan aina maksimisuoritukseni kentällä ja haluan voittaa, Ramirez lupaa.

Ramirezin myötä OPS:lla on koossa 12 sopimuspelaajaa.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!