PK-35 Vantaa taisteli viime kaudella tosissaan noususta Veikkausliigaan, mutta jäi lopulta sarjassa neljänneksi. Joukkueen luotsi Pasi Pihamaa kertoo Ykkösen verkkosivuilla, ettei joukkueella voi olla muuta tavoitetta kuin jatkaa pääsarjapaikan metsästystä.

– Kyllä meidän selvä tavoite on vain se nousu. Seura on panostanut pelaajiin ja satsannut paljon, joten ei siinä muuta ole kuin, että kaikki muut paitsi ykkössija on pettymys. Se vaatii sitten onnea ja onnistumisia. Vähän loukkaantumisia ja sitä, että peli on loksahtanut kohdilleen. Montaa alamäkeä ei voi tulla, Pihamaa tietää.

Joukkue on vahvistunut viime kaudesta. Ryhmään on liittynyt esimerkiksi Petri Oravainen ja Ymer Xhaferi.

– Hyviä pelaajia lähti, mutta hyviä on tullut myös tilalle. Materiaali on laadukkaampi kokonaisuudessaan tällä kaudella. Ja tietysti sen pitää ollakin, koska sarja on erilainen. Hyvin tiivis ohjelma, 27 ottelua lyhyeen aikaan. Sekin on huomioitu joukkuetta kasatessa, Pihamaa pohtii.

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!