Veikkausliigaseuran Jaron riveissä pelaa yksi alkavan sesongin mielenkiintoisimmista pelaajista. Vuonna 1995 syntynyt Simon Skrabb vilautti potentiaaliaan jo viime kaudella iskemällä maalin Veikkausliigan kaikkien aikojen nuorimpana pelaajana.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on huomattu myös ulkomailla, sillä hänet kutsuttiin Liverpoolin testileirille ensimmäisen kerran jo 12 vuoden ikäisenä. Sittemmin peluri on vieraillut useammankin huippuseuran vieraana.

– Simonilla on todella hyvät edellytykset ja ominaisuudet päästä ihan huipulle asti. Olen parin vuoden ajan päässyt seuraamaan hänen kehitystään, ja odotan että poika menee pitkälle, joukkueen kapteeni Heikki Aho kertoi kotimaisen liigakauden avaustilaisuudessa.

Veikkausliigassa nuorukainen pääsee näyttämään taitoarsenaaliaan kauden avauksessa huhtikuun 15. päivä, kun Jaro kohtaa kotonaan FC Interin.

Jalkapallon seuraamiseen saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!