Veikkausliigaseura FC Hakan kapteeni Shane Robinson on pelannut ainakin yhden ottelun, josta joukkuekaverit ovat varmasti kateellisia.

Vuonna 2009 keskikenttäpelaaja edusti Shamrock Roversia, kun irlantilaisseura kohtasi Real Madridin tähtisikermän harjoitusottelussa. 29-vuotias peluri kertoi Veikkausliigan avausinfossa, että ottelu oli hieno elämys. Turhaan tähtien edessä ei kuitenkaan kumarreltu.

– Oli hauskaa pelata heitä vastaan. He panivat meidät juoksemaan ympäri kenttää ja voittivat lopulta lukemin 1-0. Se oli hyvä kokemus. Meillä oli nuoria pelaajia mukana, joten peli antoi heillekin paljon muistettavaa, Robinson kuvaili.

– Olin liian ylpeä pyytääkseni nimikirjoituksia.

Unibet tarjoaa lisäjännitystä jalkapallon seuraamiseen myös livevetojen muodossa. Kuittaa 100 euron bonus avaamalla pelitili tästä!