FC Hämeenlinna pyrkii sunnuntaina katkaisemaan tappioputkensa Ykkösessä, kun vastaan asettuu AC Oulu. Hämeenlinnalaispuolustaja Johannes Mononen tuntee vastustajan joukkueen hyvin edustettuaan itse oululaisia viime kaudella.

– Pelaajista Mäkelän Joni on kuulemma ottanut harppauksen eteenpäin. Lisäksi kokeneen Dritan Stafsulan kanssa saamme olla tarkkana. AC Oulu on tosi pelaava ryhmä, pelaavat kunnianhimoista futista. He pyrkivät hallitsemaan palloa ja sitä kautta kenttätapahtumia. He prässäävät kovalla riskillä ja alakerta pyrkii voittamaan palloja etupuolelta. Puolustuslinja on melko hidas ja pelaa ylhäällä, joten selustassa on tilaa. Pitää vaan saada riistojen jälkeen laatupalloja tyhjään tilaan, Mononen analysoi ansiokkaasti seuran verkkosivuilla.

Hämeenlinnalla on jonkin verran poissaoloja ottelusta. Loorents Hertsi on sivussa pelikiellon takia, ja Mihaly Széróvay on kotimaassaan Unkarissa viikonlopun. Harri Suhosen pelaaminen on vielä epävarmaa. Olli Lehtimäki ja uusi vahvistus Jussi Heikkinen ovat sen sijaan pelikuntoisia.

Yle Urheilu näyttää sunnuntain ottelun suorana nettilähetyksenä klo 18.30 alkaen. Ottelua pääset seuraamaan tästä

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!