Ykkösen HIFK:n alkukausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, sillä joukkue majailee sarjataulukon häntäpäässä toiseksi viimeisenä.

Helsinkiläisryhmä on kasannut ainoastaan viisi pistettä pelaamissaan kahdeksassa pelissä. HIFK:n päävalmentaja Juha Moilanen tietää, että Ykkönen on kova sarja.

– Ykkönen on osoittautunut kovaksi sarjaksi, mikä toki odotettua olikin. Sarjan avannut peli FC KooTeePee:tä vastaan oli meiltä heikko esitys, mutta emme menneet paniikkiin vaan olemme korjanneet virheitä ja pistäneet pieniä asioita kuntoon, sanoo Moilanen HIFK:n verkkosivuilla.

– Samalla linjalla on tarkoitus myös jatkaa. Oma pää on tilkittävä, kuten ottelussa PK-35 Vantaata vastaan, mutta se ei vielä riitä. On myös pidettävä palloa ja pelattava futista! Lisäksi täytyy ottaa huomioon, että näin kovassa sarjassa jokainen piste on kovan työn takana.

Sunnuntaina HIFK kohtaa Brahen kentälle saapuvan Oulun Palloseuran. HIFK:n apuna kuukauden päivät ollut keskuspuolustaja Ville Rannikko on lainasopimuksen päätyttyä palannut TPS:n paitaan.

Lisäjännitystä jalkapallon EM-kisoihin Betssonin vetokohteilla!
Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!