Kreikassa samoja elementtejä kuin vuonna 2004 – "Sinnikkyys ja lahjakkuus on riittävällä tasolla"

Kreikka lähtee illan puolivälieräotteluunsa Saksaa vastaan selkeänä altavastaajana. Kreikalta ei odotettu mitään, mutta niin vain se eteni alkulohkostaan vaikeuksien kautta jatkoon.

Pelaa Saksa-Kreikka NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 4,95 – 11,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Kreikkalaiset saavat voimaa vuoden 2004 EM-urotöistä. Silloin Kreikka yllättyi kaikki ja masrsi aina mestaruuteen asti. Joukkueen avaimet menestykseen olivat sinnikäs puolustuspeli ja tarvittavat onnistumiset oikeissa paikoissa. Myös nykyisessä joukkueessa voi nähdä samoja elementtejä.

– Meillä kreikkalaisilla on yksi ominaisuus, mitä ei löydy muilta. Me olemme niin sinnikkäitä ja hanakoita voittamaan turnauksen, että se ylittää kaiken, mitä muut maat tekevät omissa leireissään, ykkösmaalivahdiksi kisojen aikana noussut Michalis Sifakis kertoi Uefa.com:lle.

– Jos katsot vuoden 2004 ryhmää, niin yksikään pelaajista ei noussut muiden yläpuolelle, vaan jokainen teki työnsä joukkueen eteen epäitsekkäästi. Saman voi nähdä myös nykyisessä joukkueessa.

Saksa on otteluun suuri ennakkosuosikki, mutta Kreikka ei hätkähdä vastustajaansa.

– He ovat vahva joukkue ja suuri ennakkosuosikki, mutta mielestäni meidän sinnikkyytemme ja lahjakkuutemme ovat riittävällä tasolla. Heillä on kaikki paine ja me tiedämme mitä meidän pitää tehdä voittaaksemme.

Pelaa Saksa-Kreikka NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,30 – 4,95 – 11,25
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!