Oulun Palloseuran puolustuspää on toiminut alkukaudesta erinomaisesti. Joukkue on päästänyt yhdeksässä ottelussa yhtä monta maalia, vähemmän on päästänyt vain sarjajohtaja RoPS.

Iiro Vandell, oululaisten puolustuslinjan luottomies, on ollut työskentelyyn tyytyväinen.

– Puolustuspeli on toiminut alkukaudesta ihan hyvin, vaikka on ollut vaihtuvuuttakin loukkaantumisten vuoksi. Nyt pitää päästä samalle tasolle, missä oltiin ennen keskiviikkoa. Silloin tuli huolimattomuusvirheitä, laitapakki muistelee seuran nettisivuilla.

OPS kärsi keskiviikkona tappion FC Viikinkejä vastaan. Tuossa ottelussa puolustus ei toiminut yhtä tehokkaasti kuin kauden muissa peleissä.

– Käytiin läpi, mitä virheitä tehtiin Helsingissä ja mitä pitää parantaa. Epäonnistumisia ja virheitä tuli joka puolella kenttää.

Oululaisten puolustuslinjaa testaa maantaina FC KooTeePee, joka on aloittanut kauden alle odotusten. Kotkalaisten vyölle on kertynyt yllättäen jo seitsemän peräkkäistä tappio-ottelua.

– Kotkasta tulee aina taisteleva joukkue. Ne tulevat kovaa alusta asti, joten meidän on oltava heti valmiina. Pitää olla huolellisempi alakerrassa ja myös omissa maalipaikoissa, Vandell päättää oululaisseuran nettisivustolla.

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!