Kolme kertaa Veikkausliigan mestaruuden voittanut Ville Lehtinen on saanut Legenda-tunnustuksen, kertoo Veikkausliigan nettisivut.

Veikkausliiga lanseerasi Legenda-kunniakerhon vuonna 2007. Tunnustuksen voivat saada sellaiset pelaajat, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen, seuroilleen, paikkakunnilleen, Veikkausliigalle ja suomalaiselle jalkapalloilulle.

Ex-hyökkääjä nimeää uransa yhdeksi kohokohdaksi Tampere Unitedin kanssa saalistetun liigamestaruuden vuodelta 2001. Norjan mestaruushopeaakin kaudella 2003 voittanut Lehtinen ottaa kunnianosoituksen ilolla vastaan.

– Tietysti se tuntuu tosi hyvältä. Olen ollut jo jonkun aikaa poissa ja saanut uusia näkökulmia myös omaan tekemiseen. Tällainen tunnustus lämmittää tietenkin, Lehtinen sanoo Veikkausliigan videohaastattelussa.

– Liigaurani huippuhetki oli vuoden 2001 yllätysmestaruus. Se ei varmasti unohdu monelta muultakaan ihan hetkeen. TamU-ajoilta mieleen muistuu myös hattutemppu seitsemässä minuutissa Ratinassa Tepsiä vastaan. Tietysti myös JJK:n alkuvuodet Ikäläisen Markun valmennuksessa olivat myös sellaisia.

Katso Lehtisen haastattelu kokonaisuudessaan tästä

Luotettava peliyhtiö bet-at-home on yksi Alexander Ringin seuran pääsponsoreista.
Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla huikea 200 euron bonus (voimassa 13.6. asti)!