Englannin Valioliigassa viime kaudella kolmanneksi sijoittuneen Arsenalin suurin tähti, hollantilainen Robin Van Persie ei matkusta joukkueen mukana Aasiaan harjoituskiertueelle.

Van Persiellä on sopimustaan vain vuosi jäljellä ja hän ilmoitti muutama viikko sitten omilla verkkosivuillaan, että ei aio tehdä jatkosopimusta.

Arsenal tiettävästi etsii ostajaa Van Persielle, koska jos häntä peluutetaan sopimuksen loppuun asti, hänestä ei saada siirtokorvausta.

Potentiaalisia ostoehdokkaita ovat lähinnä Manchesterin joukkueet City ja United sekä italialainen Juventus. Joukkueet ovat mm. BBC Sportin mukaan tehneet pelaajasta 15 miljoonan punnan tietämillä liikkuvia tarjouksia, mutta Arsenal haluaa pelaajasta vähintään 20 miljoonan , ja mielellään yli 25 miljoonan, punnan potin.

Manchster Unitedin legendaarinen manageri Sir Alex Ferguson on vahvistanut henkilökohtaisesti kiinnostuksensa Van Persien palvelukseen, kertoo puolestaan Goal.com.

Van Persie voitti viime kaudella Valioliigan maalikuninkuuden 30 maalillaan ja oli suurena tekijänä Arsenalin nousussa kehnosta alkukaudesta huolimatta kolmanneksi, millä se ansaitsi suoran paikan tulevan kauden Mestarien liigaan.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!