Veikkausliigan kärkikastiin kuuluva FC Inter on menettänyt ykkösvahtinsa Magnus Bahnen sairastuvalle, kertoo seuran verkkosivut.

Turkulaistorjujan selkä operoitiin keskiviikkona. Vahdilla on edessään kuukausien huoli, mutta hän jaksaa silti tarkastella asiaa positiivisesta näkökulmasta.

– Koko kevään pelasin melkoisten kipujen kanssa ja lopulta harjoittelu, pelaaminen ja normaalit arkirutiinitkin kävivät mahdottomiksi, joten leikkaus oli lopulta ainoa vaihtoehto saada selkä kuntoon. Tietysti pelien seuraaminen sivusta harmittaa, mutta pääasia on kuitenkin selän saaminen kuntoon, Bahne toteaa seuran nettisivuilla.

Bahnen saappaisiin astelee Eemeli Reponen, joka esiintyi tolppien välissä viimeksi torstaina Eurooppa-liigan karsintaottelussa hollantilaista Twenteä vastaan.

– Eemeli suoriutui isosta ottelusta loistavasti. Hän pystyi pitämään päänsä kylmänä, vaikka 20000-päinen yleisö painosti häntä välillä melkoisesti. Nyt hänen pitää pystyä pitämään tasonsa tasaisena myös Veikkausliigan otteluissa, päävalmentaja Job Dragtsma sanailee.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!