Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksella walesilaisen Cefn Druids AFC:n kohtaava MYPA antaa isännille tasoitusta ensimmäisessä osaottelussa vieraskentällä. MYPA jättää kolme afrikkalaispelaajaansa kotimaahan puuttuvien viisumien takia. Asiasta kertoo Kouvolan Sanomat.

Nigerialaishyökkääjä Olajide Williams, sierraleonelainen keskikenttäpelaaja Hassan Sesay ja ghanalaiskärki David Opoku olisivat joutuneet matkustaneet Tukholmaan viisumien hakua varten, mutta reissu osoittautui liian kuluttavaksi.

– Tukholman lähetystössä olisi vastaanotto ollut kello 9 tiistaiaamuna, joten pelaajat olisivat joutuneet lentämään sinne varsin aikaisin. Sen jälkeen he olisivat lentäneet takaisin Helsinkiin ja taas varhain keskiviikkoaamuna joukkueen mukana Manchesteriin. Kysymys kuuluukin, että olisivatko he olleet täydessä pelikunnossa torstai-iltana Walesissa. Teimme sitten maanantain HJK-pelin jälkeen päätöksen että kolmikko jätetään suosiolla kotiin lepäämään, MYPA:n puheenjohtaja Seppo Mäkinen toteaa lehdelle.

”Teimme kaikkemme”

Mäkinen painottaa, että seura yritti saada afrikkalaispelaajat mukaan reissuun.

– Teimme kyllä kaikkemme, että viisumit olisi saatu. Olimme Palloliiton ja Uefan lisäksi yhteydessä jopa ihan ministeritasolle asti. Aikataulullisesti ja teknisesti viisumien saanti olisi jopa vielä onnistunut, mutta kiire siinä olisi tullut, Mäkinen sanoo.

MYPA joutuu tasaamaan puntteja myös toisessa osaottelussa, sillä se pelaa kotipelinsä evakossa Lahdessa (uutinen).

Lue juttu Kouvolan Sanomien nettisivuilta

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!