MYPA joutui tyytymään maalittomaan tasapeliin Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen ensimmäisessä ottelussa walesilaisen Cefn Druidsin kanssa.

MYPA-pääkäskijä Toni Korkeakunnaksen mukaan kouvolalaiset hallitsivat peliä, mutta maali jäi syntymättä.

– Tämä oli monelle pelaajalle uusi kokemus ja siksi pelaaminen oli hyvin jännittynyttä. Meillä oli lukemattomia keskitys- ja maalipaikkoja, mutta huolimatonta viimeistelyä. Emme saaneet mitään tuhannen taalan paikkaa, vaan puskettiin koko ajan lihamuuriin. Olimme noin 30 metriä heidän maalistaan puolet pelistä. Vaikka pidimme palloa lähes 80 pinnaa toisella puoliskolla, maalitilanteemme jäivät heikoiksi. Viimeiset syötöt ja ratkaisut olivat huonoja, Korkeakunnas toteaa Veikkausliigan verkkosivuilla.

Moni MYPA-peluri sai ottelussa eurokasteensa, mikä näkyi hermostuneisuutena kentällä.

– Olin yllättynyt jännittyneisyydestämme, mutta onneksi seuraavaan peliin on helpompi lähteä. Erikoinen kokemus kaiken kaikkiaan.

– Tämä oli raskas kokemus henkisesti ja pelasimme selkeästi alle kykyjemme. Olemme valmiimpia seuraavassa ottelussa. Silloin saamme toivottavasti myös pelaajia hyökkäyspäähän. Tänään Sasha Anttilainen ei voinut pelata ja Pekka Sihvolakin oli vain puolikunnossa, Korkeakunnas päättää.

Nyt 100 euroa ILMAISEKSI vedonlyöntiin – futikseen tai muihin kohteisiin!
Avaa pelitilisi tästä ja hyödynnä huikea tarjous!