MYPA kohtaa walesilaisen Cefn Druidsin torstaina Lahden Stadionilla Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Avauskoitos päättyi maalittomaan tasapeliin, joten kamppailussa riittää panosta.

Harmittavasti joukkue ei pääse otteluun parhaista mahdollisista asetelmista. Päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo Veikkausliigan verkkosivuilla kouvolalaisryhmän kokoonpanohuolista.

– Torstaina varmuudella sivussa ovat Tuomas Aho jolla on käsi murtunut. Hän on varmaan ehkä ensi viikolla taas mukana lastan kanssa. Pekka Sihvolan pohjeluu murtui HJK-ottelussa tulleen Mathias Lindströmin taklauksen seurauksena ja hän on viitisen viikkoa pois. Lisäksi Eetu Kaipio palannee kuun lopussa, Korkeakunnas harmittelee.

– Epävarmoja tapauksia ovat Sasha Anttilainen joka kärsii nivusvammasta ja myös Ville Oksasella on ollut pieniä vaivoja. Heidän pelaamisensa ratkeaa vasta ottelun alla, luotsi perkaa ryhmän loukkaantumistilannetta.

Lyö futikseen NordicBetille 50 euron riskitön veto! Kuittaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!