Serbialainen Marko Jaksic liittyi Ykkösessä pelaavan OPS:n riveihin aivan kauden kynnyksellä. Maaliahne hyökkääjä on tehnyt vaikutuksen oululaisiin, sillä pelimies johtaa joukkueen sisäistä pörssiä neljällä osumallaan.

– Totta kai toivon, että olisin liigan paras maalintekijä, mutta nyt on tärkeintä saada joukkuepeli oikealle polulle, Jaksic kertoo seuran nettisivuilla.

OPS lähti kauteen kovin odotuksin: nousuhaaveet ovat kuitenkin kariutuneet viime pelien heikkoihin tuloksiin. Seuraavan kerran joukkue yritti kääntää kurssiaan vieraspelissä lauantaina PK-35 Vantaata vastaan.

– Meidän pitää jättää enemmän sydäntä kentälle, eikä pelätä vastuuta kaksinkamppailuissa. Odotan vaikeaa ottelua PK-35:ttä vastaan, mutta ennen kaikkea sitä, että näytämme vihdoinkin todelliset kasvomme, aivan kuten viime kerralla PK-35:ttä vastaan. Meidän pitää vihdoinkin saada hymy takaisin huulille ja se onnistuu, kun jokainen pelaajan antaa 110 prosenttia kapasiteetistaan.

OPS ei ole onnistunut viime peleissä, ei puolustus- eikä hyökkäyssuuntaan.

– Me hyökkääjät olemme saaneet kovin vähän palloja keskikentältä. Toivon tämän muuttuvan, jotta hyökkääjille tulisi enemmän mahdollisuuksia. Henkilökohtaisesti kaipaan enemmän palloja sekä keskityksiä. Uskon, että maaleja tulee taas, kun koko joukkue pelaa yhtä hyvin kuin alkukaudella, Jaksic painottaa.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!