Vaasan Palloseuran kokenut keskikenttäpelaaja Tero Koskela lähtee töihin valioliigaseura Fulhamin organisaatioon, kertoo vaasalaisseuran verkkosivut.

Koskela matkustaa Lontooseen elokuussa. Matka on osa Koskelan Sports managment –opintoja, joita hän suorittaa kymmenien muiden eurooppalaisten huippupelaajien kanssa.

Matkan aikana Koskela painottaa erityisesti akatemiapuolen osaamistaan.

– Tarkoituksena on opiskella heidän akatemiasysteemiään yhdeksästä ikävuodesta reservijoukkueeseen, urheilujohtamista ja pelaajakehitystä. Siihen kuuluu käytännön asioita valmennuksesta toimistotöihin, Koskela kertoo.

– Todennäköisesti menen hetkeksi myös markkinointi- ja sponsoripuolelle tutustumaan bisneksen tekoon, mutta eniten kiinnostaa akatemia kokonaisuudessaan. Kolme kuukautta on riittävän pitkä aika päästä syvälle siihen toimintaan.

”KPV on pitkän aikaa kysellyt”

Veikkausliigassa 251 ottelua pelannut konkari on saanut tällä kaudella vähäisesti vastuuta. Koskela ja Vepsu ovatkin purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä, jotta kehäkettu pääsee kasvattajaseuransa paitaan Kakkosen KPV:hen.

– KPV on tuossa pitkän aikaa jo kysellyt, josko pääsisin sinne lainalle. Tätä kautta on jäljellä omalla kohdallani ehkä kuukausi, ja haluan päättää sen pelaamalla.

– Seura ja valmentajat tulivat hienosti vastaan. Vaikka jengissä on tosi tiukkaa pelaajien suhteen, he antoivat minulle vielä mahdollisuuden päästä pelaamaan, Koskela kiittelee.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan titteliottelu Klitschko vs. Thompson lauantaina 7. heinäkuuta!
Amin Asikaisen selostamana ilmaiseksi Unibet TV:ssä! Rekisteröidy tästä!