Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa Eurooppa-liigan play-offs –vaiheessa baskijätti Athletic Bilbaon. Otteluparin ensimmäinen osa pelataan tänään torstaina Baskimaalla. Toinen osaottelu on vuorossa viikkoa myöhemmin Töölön jalkapallostadionilla.

Pelaa Bilbao-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,17 – 6,50 – 14,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

HJK:ssa vuosina 1997-2006 laitapakkina luutinut Ville Nylund kertoo SuomiFutis-sivuston haastattelussa pelkäävänsä Marcelo Bielsan luotsaaman miehistön olevan liian kova luu helsinkiläisille. Helsinkiläisseurassa uransa päättäneen ”Nullin” mukaan haaste on vielä kovempi kuin aiemmalla kierroksella Celticia vastaan.

– Ainahan sitä voi yllättää. Täytyy kuitenkin sanoa, että nyt pitäisi olla taas astetta kovempi vastustaja. Toivotaan, että jätkät näkevät missä huipulla mennään ja muutaman vuoden päästä voidaan haastaa sitten näitä isoja jengejä, Mestarien liigaa HJK-paidassa pelannut Veikkausliigalegenda arvioi.

HJK:ssa kapteenin roolissa vuosikaudet ollut Nylund ei kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon otteluparin suhteen.

– HJK:n etu on alusta, ja pienemmillä seuroilla on aina yllätysmomentti. Ottaako vastustaja vähän huonolla asenteella? Jossain vaiheessa se megapotti on tulossa.

– Täytyy silti sanoa, että joukkueen rakentaminen on edelleen vaiheessa, kolmen Suomen mestaruuden mies tietää.

Julkaisemme Ville Nylundin haastattelun kokonaisuudessaan torstain aikana!

Pelaa Bilbao-HJK NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,17 – 6,50 – 14,00
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!