FF Jaro kärsi sunnuntaina Veikkausliigassa 1-3-tappion vieraskentällä FC Interille. Pietarsaarelaiset saivat otteluun unelma-alun, kun 12. peliminuutilla Frank Jonke löysi Papa Niangin rangaistusalueen reunalta. Pallo haltuun, laukaus alakulmaan ja taululle 0-1.

– Frank kysyi minulta jo lämmittelyssä (sunnuntaina) että teenkö tänään maalin. Sanoin että tänään teen varmasti. Frank syötti minulle ja pääsin laukaisemaan parista kympistä. Olin jo aikaisemmin päättänyt että tänään pitää ampua paljon. Tuo laukaus upposi, mutta eipä se lopussa paljon lohduttanut, Niang kertoo maalistaan seuran verkkosivuilla.

Turkulaiset johtavat sarjaa, joten huonolle joukkueelle vierailijat eivät hävinneet. Pisteiden menettäminen korpesi kuitenkin senegalilaista.

– Olen todella pettynyt. Annoimme heille turhia maaleja. Meidän pitää uskoa itseemme ja tekemiseemme varsinkin Interin kaltaisia isoja joukkueita vastaan, mutta hätäännymme turhaan liian useasti. Harmittaa tappio, mutta keskittyminen pitää aloittaa jo seuraavaan peliin. Meillä on kymmenen peliä jäljellä ja MYPA-ottelussa käännämme kurssin, Niang linjaa.

Pisteet ovat tarpeen, sillä Jaro keikkuu sarjataulukon pohjamudissa. Putoamisviivan yläpuolelle matkaa on kaksi pistettä.

Jaro ja MYPA iskevät yhteen sunnuntaina 2.9.2012 Pietarsaaren Keskuskentällä.

Lyö Betssonille 25 euron riskitön ensiveto! Nappaa myös 100 euron bonus!
Jos riskitön veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!