Valioliigan viime kauden sensaatiojoukkue Swansea on kiirehtinyt siirtomarkkinoilla. Joukkue on BBC Sportin mukaan hyväksynyt Manchester Cityn viimeisimmän tarjouksen keskikenttäpelaajastaan Scott Sinclairista. Siirtosumman uutisoidaan olevan 6,2 miljoonaa puntaa, jonka lisäksi siirtosumma voi ajan mittaan kasvaa suorituksiin perustuvista bonuksista.

Rahat eivät Swansean tilillä ehtineet kauaa kasvaa korkoa. BBC Sportin mukaan joukkue sijoitti 5,5 miljoonaa puntaa espanjalaisjoukkue Valencian laitalinkkiin Pablo Hernandeziin. Hernandez on Swansea-luotsi Michael Laudrupille tuttu entuudestaan. Pelaaja ja valmentaja olivat muutama vuosi takaperin yhdessä kauden verran Getafessa.

Swansealla on ollut nappistartti liigakauteen. Joukkue johtaa sarjaa kahden pelin jälkeen puhtaalla pelillä ja maalierolla 8-0.